СИНХРОБЛОК, Серия “S”,модел” 20/32/6”

Артикул 45 от 73
СИНХРОБЛОК, Серия “S”,модел” 20/32/6”

Машините от Серията S са създадени да обслужват, клиенти с големи производствени капацитети. Разработени са модификации с различни комбинации в зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент – 20/32/ 6; 24/42/8; 30/50/10

СИНХРОБЛОК, модел” 20/32/6” съчетава в една машина функциите  на изплакване – с фиксирана струя; пълнене – с постепенно изменение на налягането и затваряне на капачки BPF 28.

Приложена е технология за захващане на бутилката за гърлото, което позволява опростен и бърз преход от един тип бутилка на друг, без използването на форматни части.

В сектора за изплакване чрез специализирани дюзи се използва мощна струя за вътрешно измиване на възможни замърсявания. Има възможност за изплакване с 2 вида разтвор

Системата за пълнене осигурява постепенно изменение на налягането в бутилката, което обезпечава лесното регулиране на нивото на пълнене.

Пълначните вентили се демонтират изключително лесно и са снабдени с устройство за тяхната стерилизация.

Дизайнът на машината е изработен от система на торсиони и сфери (без остри ръбове), което улеснява микробиологичната дезинфекция на машината.

Затварачната система е изградена на базата на иновативният метод” Pick and Place” и  главите са с регулируем магнитен съединител.

Капачките се подават към сектора за затваряне от ориентатор-елеватор.

 

При използване на Синхроблока за производство на газирани и негазирани течности, фирмата предлага, като допълнителна опция фалшиви глави и CIP панел за кръгова дезинфекция