СИНХРОБЛОК, Серия L,модел” 24/24/6”

Артикул 22 от 57
СИНХРОБЛОК, Серия L,модел” 24/24/6”

Машините от Серията L са създадени да обслужват средните производствени капацитети, в обхвата от 3000 – 5000 б/ч.

Произвеждат се, както за газирани, така и за негазирани напитки.

При използването на синхроблока за газирани напитки се предлагат станции за газиране на вода (Сатуратор), а също и ИНТЕРМИКС.

СИНХРОБЛОК, модел” 24/24/6” съчетава в една машина функциите на изплакване – с фиксирана струя; пълнене – с постепенно изменение на налягането и затваряне на капачки BPF 28.

Приложена е технология за захващане на бутилката за гърлото, което позволява опростен и бърз преход от един тип бутилка на друг, без използването на форматни части.

В сектора за изплакване чрез специализирани дюзи се използва мощна струя за вътрешно измиване на възможни замърсявания. Има възможност за изплакване с 2 вида разтвор.

Системата за пълнене осигурява постепенно изменение на налягането в бутилката, което обезпечава лесното регулиране на нивото на пълнене.

Пълначните вентили се демонтират изключително лесно и са снабдени с устройство за тяхната стерилизация.

Дизайнът на машината е изработен от система на торсиони и сфери (без остри ръбове), което улеснява микробиологичната дезинфекция на машината.

Затварачната система е изградена на базата на иновативният метод” Pick and Place” и  главите са с регулируем магнитен съединител.

Капачките се подават към сектора за затваряне от ориентатор-елеватор.

Базата на машината е изградена така, че да е възможно удвояване на капацитета, чрез добавяне на 8 изплакващи щипки, 10 пълначни вентили и 3 затварачни глави.

При използване на Синхроблока за производство на газирани и негазирани течности, фирмата предлага, като допълнителна опция фалшиви глави и CIP панел за кръгова дезинфекция