СИНХРОБЛОК, Серия “L”,модел” 8/10/3”

Артикул 33 от 70
СИНХРОБЛОК, Серия “L”,модел” 8/10/3”

Машините от Серията L са създадени да обслужват, клиенти с малки до средни производствени капацитети. Разработени са модификации с различни комбинации в зависимост от индивидуалните потребности на всеки клиент – 8/10/ 3 за негазирани течности; 8/12/3 за газирани. Конструкцията позволява награждане на съществуващата машина с добавяне на двойно повече работни органи за удвояване на производственият капацитет, т.е до 16/24/6 и 16/20/6, което пести време и средства на клиента. СИНХРОБЛОК, серия L” 8/10/3” съчетава в една машина функцийте на изплакване
– с фиксирана струя; пълнене – с постепенно изменение на налягането и затваряне на капачки BPF 28.
Приложена е технология за захващане на бутилката за гърлото, което позволява опростен и бърз преход от един тип бутилка на друг, без използването на форматни части.
В сектора за изплакване чрез специализирани дюзи се използва мощна струя за вътрешно измиване на възможни замърсявания.
Системата за пълнене осигурява постепенно изменение на налягането в бутилката, което обезпечава лесното регулиране на нивото на пълнене.
Пълначните вентили се демонтират изключително лесно и са снабдени с устройство за тяхното за тяхната стерилизация.
Дизайнът на машината е изработен от система на торсиони и сфери (без остри ръбове), което улеснява микробиологичната дезинфекция на машината.
Затварачната система е изградена на базата на иновативният метод” Pick and Place” и затварачните глави са с регулируем магнитен съединител.
Капачките се подават към сектора за затваряне от ориентатор-елеватор.

При използване на Синхроблока за производство на газирани и негазирани течности, фирмата предлага, като допълнителна опция фалшиви глави и CIP панел за кръгова дезинфекция

Tags: